TREN

Bölgesel incelmede en etkili yöntemi merak ediyor musunuz? Soğuk Lipoliz nedir?


Neredeyse herkes kadın erkek fark etmeksizin kendi vücutlarının belirli bölgelerindeki vücut şekillerden rahatsız olurlar. Çoğu Liposuction gibi ağrılı ve sancılı cerrahi operasyonlarını göze alır. Fakat yağ hücrelerinin yoğunlukta olduğu bölgelere soğuk lipoliz işlemi hiçbir cerrahi işleme gerek kalmadan uygulanabilir. İstediğiniz vücuda cerrahi hiçbir işlem olmadan ulaştığınızı hayal edin!

Soğuk Lipoliz uygulaması yağ hücrelerinin yoğunlukta olduğu bölgelerde tercih edilen bir uygulamadır. Söz konusu yöntem, kilo kaybına değil yağ hücrelerine soğutma işlemi uygulayarak bu hücrelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Yağ kaybetmek ile kilo vermek aynı değildir. Soğuk lipoliz yöntemi gelişmiş eşsiz bir vücut şekillendirme teknolojisidir.

Soğuk Lipoliz Bölgesel İncelmede Nasıl İşe Yarar?


Soğuk Lipoliz istenmeyen yağ birikimlerinin belirli bir dereceye kadar soğutulmasıyla bu yağ hücrelerinin vücuttan uzaklaştırmasını temel almaktadır. Bu işlem özellikle üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel çevresi, iç bacaklarda yağ yoğunluğunun fazla olan kişiler için idealdir.

Uzman bir ekiple işlem kolaylıkla uygulanmaktadır. Yaklaşık bir saat süren işlem sırasında özel bir bez yöntemin uygulanacağı bölgeye yapıştırılır. Sonrasında cihaz başlığı bu alana yerleştirilerek işleme başlanır. Herhangi bir acı duymadan sadece yağ hücrelerinin çekildiğini hissedeceğiniz soğuk lipoliz işleminin ardından normal hayatınıza dönebilirsiniz. İşlemin etkisi yavaş yavaş görülmektedir. En iyi sonuçlar ise 2 ila 6 ay arasında elde edilebilir.

Soğuk Lipoliz İşleminin Ardından Bölgesel İncelme Mümkün


Bölgesel yağ problemi yaşayan herkes kilo vermeye odaklanmaktadır. Ne var ki kilo vermek her zaman en iyi yol değildir. Sahip olduğunuz kilo tek başına sizin sağlığınızın, fiziğiniz, görünüşünüz ne kadar iyi olduğuna dair bir gösterge değildir. Özellikle kendinize olan güveninizi etkilememelidir. Spor ya da diyet yapsanız da tartıya çıktığınızda kilonunuz değişmediğini görebilirsiniz. İnatçı kilolarınızdan kurtulamamak sizi üzmesin! Çünkü arzuladığınız görünüme ulaşmak için kilo vermek zorunda değilsiniz. Bu konuda soğuk lipoliz en iyi alternatiftir. Bu işlem yağ hücrelerinin parçalanmasını hızlandırır, ve zamanla bu ölü hücrelerinin vücuttan atılmasına olanak sağlar.

İstediğiniz görünüme kilo vermeden ulaşmak bir hayal değil. Yağ hücrelerinin atılmasıyla gerçekleşen bölgesel incelmeler hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Essi Güzellik uzman ekibimizle iletişime geçip daha detaylı bilgi alabilir ve istenmeyen fazlalıklarınızdan, kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

5 Ağustos 2020

Bu İçeriği Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın