TREN

Kirpik Lifting Hakkında Bilmek İsteyeceğiniz Her Şey: Kirpik Lifting Nedir?

Ne kadar maskara kullanırsanız kullanın bazen hiçbir önemi olmaz. Kirpiklerinizin daha fazla desteğe ihtiyaç duyarlar. Takma kirpikler çoğu zaman kurtarıcı olabilir fakat daha fazla zaman ayırmanız gerekir. Daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan kirpik lifting uygulaması ile kirpiklerinizin daha uzun süre arzuladığınız şekilde görülecektir.
Son zamanlarda hızlı ve acısız bir şekilde uygulanan kirpik lifting işlemi, kozmetik dünyasında ve sosyal medyada popüler hale gelmektedir. Doğal kirpiklerinizin diplerine uygulanan bu güzellik uygulaması kirpikleriniz için bir keratin bakımıdır. Hiçbir zararı olmayan özel solüsyonlar sayesinde kirpikleriniz daha uzun, kalkık ve kıvrık görünmesini sağlıyor. Kirpik lifting, takma kirpik eklemenin aksine esasen kişinin kendi kirpiklerine uygulanan ve var olan kirpiklerin daha hacimli ve dolgun görünmesi sağlamaktadır. Kirpiklerinizin 2-3 ay boyunca kalıcı bir şekilde istediğiniz görünümde olduğunu hayal edin!

Kirpik işlemi nasıl uygulanır?

Güzellik dünyasında oldukça yeni bir uygulama olan bu işlem boyunca yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanıp işlemi gerçekleştirecek uzmana göz kapaklarınızı emanet etmektir. İşleme başlamadan önce göz kapaklarınızı korumak için ilk olarak silikon bir ped yapıştırılır ve sonrasında kirpikleriniz taranarak ardı ardına özel solüsyonlar uygulanır. Yaklaşık bir saat süren işlemin ardından hacimli ve kıvrık görünümlü kirpiklere kavuşacaksınız.

Kirpik lifting uzun süre kalıcı mıdır?

İyi bir kirpik lifting uygulamasının ortalama 6-8 hafta boyunca kalıcı kalması beklenmektedir. Tabi ki uygulamanın kalıcılık süresi kişiye göre farklılık gösterebilmektedir. Tabi ki bu süre kirpiklerinize gösterdiğiniz bakıma göre de değişebilmektedir. Bu süre boyunca yağ uygulama sırasında kullanılan solüsyonların etkisini azaltabileceğinden yağ bazlı göz makyajından kaçınmalısınız. Aynı zamanda su geçirmeyen maskara kullanmak da bir sorun olabilir çünkü genellikle yağ bazlı makyaj temizleyici ile çıkarılması gerekebilir. Herhangi bir zararı olmayan bu uygulamanın ardından 24 saat boyunca su ile temas ettirmemeye dikkat edilmelidir.

Son zamanlarda pek çok kadın tarafından tercih edilen bu uygulama pek çok endişeye sebep olmaktadır. İnsanlar kirpiklerine zarar gelmesinden, dökülmesinden korkmaktadır. Ancak işlemin herhangi bir zararı bulunmaktadır. Tam tersine kendi kirpiklerinizin köklerine bakım yaparak daha dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmanız sağlanmaktadır.

Uygulamanın hijyenik ve alanında uzman kişilerin olduğu bir ortamda yapılması gerekmektedir. Kirpik Lifting işlemi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Essi Güzellik ile iletişime geçip arzuladığınız kıvrık ve kalkık kirpik görüntüsünü yakalayabilirsiniz.

14 Mayıs 2020

Bu İçeriği Paylaş

  • ilk yorum yapan siz olun..

  • Yorum Yapın